703 Ring 07 Kör Étkezőasztal Ammara Ében Alpi 10.42

703 Ring 07 Kör Étkezőasztal Ammara Ében Alpi 10.42

07 Ammara Ében Alpi 10.42! Szállítjuk összeszerelve, vagy asztallap és lábszerkezet - csak rá kell csavarni a rejtett fogadócsavarra a lapot. Méret: 110x110x75cm 60 Kg

Ár: 207.010.- Ft (bruttó) Egységár: 207.010.- Ft (bruttó) / db
MÉRET KIVÁLASZTÁSA
Asztallap: átmérő 60cm; magasság 75cm; dohány (207010 Ft)
Asztallap: átmérő: 110cm; magasság 75cm; 4 sze (229870 Ft)
Asztallap: átmérő 135cm; magasság 75cm; 6 szem (245110 Ft)
Kategóriák:
Cimkék:
  • Leírás
  • Fizetés, szállítás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások

703 Ring 07 Kör Étkezőasztal Ammara Ében Alpi 10.42 bemutatása

Vidám, fiatalos asztalok, egyedi stílusú védett formaterv alapján.

Szállítjuk összeszerelve, vagy asztallap és lábszerkezet - csak rá kell csavarni a rejtett fogadócsavarra a lapot.

Rendelésnél kérjük megadni a típust: pl.: 4/1; 4/4, stb – valamint a gombintarzia színét és darabszámát a "kosár" "Megjegyzés" rovatban. Fehér / fekete furnér gombintarzia  a lábra felár nélkül rendelhető.( wenge vagy juhar, választható ) A gomb nem emelkedik ki, a palást ráhajtás viszont nem szintben van, 2 mm vastag.

A rendelés teljesítése:

Az asztalok gyártási határideje az 50% előleg beérkezése után: 3-6 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Áru minőség:

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek - kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Természetes és többször késelt fa fedőréteget kapnak.

Áru felületkezelése:

Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olajbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Kopás vagy sérülés esetén házilag könnyen javítható, regenerálható. Fémtárgyak, kerámiaedények talpa megkarcolhatja, vágódeszkaként NE használja ! Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött ételt mielőbb letörölni.

Áru  ápolása:

A karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak.
Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett műanyag lábgombok - nem karcolják a padlót.

Rendelhető méretek:

1 Méret: átmérő  60cm x 75cm
2 Méret: átmérő 110cm x 75cm 60kg
3 Méret: átmérő 135cm x 75cm

 

Szállítási információk (HUF) Hová kérhető a házhoz-szállítás?

    Kiszállításkor, kérjük minden esetben, még a futár távozása vagy az áruátvétel aláírása előtt, ellenőrizzük a megrendelt termékek mennyiségét, a termék csomagolásának állapotát!
    A szállítási költsége a termék árának függvényében alakul.  minimum 5000.-Ft vagy a vásárolt érték 10%

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Kiemelten fontos!

FONTOS:

    Amennyiben átvételkor a termék, hiányos vagy sérült, a vevő a kárigényét haladéktalanul köteles bejelenteni jegyzőkönyv formájában, mely hitelesítve van a megrendelő (átvevő) valamint a fuvarozó cég jelenlévő képviselője részéről egyaránt, ennek elmulasztása jogvesztéssel jár.
    A sérülési reklamáció csak aláírt jegyzőkönyvvel érvényesíthető. A házhoz-szállítási díjat a szállítmányozó cég állapította meg, az átvétel után kell fizetni a szállítmányozónak.
    Webáruházunkban a megrendelt termékek lapraszerelten érkeznek meg otthonába.
    A kiszállítás díja Magyarországon belül a vásárlási érték 10%
    Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
    Egyéb rendelkezések: A szerződés nyelve magyar, megküldött megrendelő szerződésnek minősül, rendelésazonosítóval van ellátva és iktatásra kerül! Egyéb nem szabályozott kérdésekben a Ptk. rendelkezései az irányadóak.

A Polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre vonatkozó rendelkezések az irányadók. A tevékenység jogszabályi háttere: - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény; - a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény; - a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény; - a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságról szóló 225/2007. (VIII. 31.) Korm. rendelet; az üzletek működésének rendjéről, valamint az egyes üzlet nélkül folytatható kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 133/2007. (VI. 13.) Korm. rendelet. - a szavatossági és jótállási felelősségére, illetve az ezzel összefüggésben érvényesített szavatossági és jótállási igények intézésére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII.30) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Hogyan történik a fizetés?

     min. 20% előleg megfizetése után indul a rendelés.

Mikor történik a szállítás?

    A feladás pontos dátumáról e-mailben vagy telefonon értesítjük, amint a küldeményt átadtuk a futárszolgálatnak.
    A kiszállítás időpontjáról értesíteni fogjuk, illetve a szállítmányozó cég telefonon egyeztet Önnel a szállítási időpontról.
    A futárszolgálat a csomagot a vásárláskor megadott címre szállítja, hétköznap 08:00 és 17:00 óra között.
    Minden esetben feltüntetjük a vásárló telefonszámát is a kiszállítás megkönnyítése érdekében.
    Amennyiben a futár a megadott címen és telefonszámon nem éri el Önt, úgy a csomagját még egyszer megpróbálja kiszállítani.
    A fenti szállítási árak  bruttó árak!
    A sofőrnek nem kötelessége a terméket az ingatlanjába bevinni.
    Kérjük, nagyobb méretű bútorok esetében gondoskodjon kellő segítségről