188 Happy H100 kerti zuhany

188 Happy H100 kerti zuhany

Design kerti tusoló, mely ötvözi az esztétikum, a praktikum és a bitonságos használat pozitívumait. A H400-as modell 44l víz tárolására képes, melyet a nap melegít fel. Zuhanyzásnál a hideg és meleg víz keverési aránya csappal állítható. A zuhany szilárd felülethez rögzíthető (beton).

Ár: 77.000.- Ft (bruttó)Egységár: 77.000.- Ft (bruttó)/db
Kategóriák:
  • Leírás
  • Fizetés, szállítás
  • Termékadatok
  • Hozzászólások

188 Happy H100 kerti zuhany bemutatása

Design kerti tusoló, mely ötvözi az esztétikum, a praktikum és a biztonságos használat pozitívumait.

A H100-as modell 25l víz tárolására képes, melyet a nap melegít fel. Zuhanyzásnál a hideg és meleg víz keverési aránya csappal állítható. Polietilénből HD verzió íves , ellenáll az UV sugaraknak. Min 30db rendelhető!

Egy tikkasztó nyári nap után, amikor már csak egy hűsítő zuhanyról álmodozol, kiváló szolgálatot fog tenni a Happy kerti zuhany! 25 liter víz felfűtésére képes, amit a tűző nap meg is old! 8 vidám szín közül választhatsz, amelyek bármelyike belecsempészi majd a bohém jókedvet kertedbe! Amennyiben esetleg egy más kialakítású darabot álmodtál meg, semmi gond -nézz körül webshopunkban!

Választható színek:

  • alapszínek: lila, kék, zöld, piros, narancs, pink, fehér, antracit,
  • speciális szín:

Más alapszínekben és egyedi színekben is rendelhető!

Extrák:

  • H420-as modell: lábmosóval

Kiegészítők:

  • D105 zuhanytálca
  • D140 termosztát
  • D180 token elfogadó

Vigyázat!

Olyan területeken ahol a külső hőmérséklet 3 Celsius fok alá esik, ott biztosítsa, hogy leengedi a vizet, hogy elkerülje a fagyásveszélyt!

A nyár legmelegebb napjain lehetséges, hogy a tartályban lévő víz meghaladja a 60 Celsius fokot.

Mielőtt használná a zuhanyt állítsa a víz hőmérsékletét hidegre, majd fokozatosan növelje a víz hőmérsékletét amíg az el nem éri a kellemes használati szintet. Ilyen forró napokon kerülje a zuhany felületével való érintkezést, az égési sérülések végett!

Lehetséges, hogy a víz még folyik 10­-15 másodperccel azután, hogy elzárta a zuhanyt, ez természetes.

Ne használje a kerti zuhanyt vihar esetén!

A kerti zuhany úgy van tervezve, hogy "normális" (ivóvíz) minőségű vízellátási feltételek mellett működjön, 3 bar (azaz 3 kg) nyomás alatt

Használati útmutató

A FORMIDRA naptusolók kültéri használatra, főleg medence, tengerparti vagy kerti környezetre vannak kialakítva.

Használat

Mikor a nyári meleg érintkezik a vízzel, van rá esély, hogy a zuhanyfejből megindulhat kisebb mennyiségű víz. Ez természetes mivel a meleg hatására a víz térfogata megemelkedik a zuhany belsejében. A zuhanyzót és a lábmosót lehet használni egyszerre és külön is. A zuhanyzó és a kézmosó tud produkálni egyaránt meleg és hideg vizet. A többi rész csak is hideg vizet generál.

Folyamatos használat esetén tapasztalható víz hőmérséklet csökkenése, ha elégtelen mennyiségű napfény áll rendelkezésre.

Karbantartás

Hosszabb használat esetén lehetséges mészkő vagy egyéb lerakódás a zuhany fejében. Ebbez az esetben kapcsolja ki a vízellátást, hogy a zuhany fejét levehesse és kitisztíthassa.

A kerti zuhany úgy van tervezve, hogy legalább 3 Celsius fok felett működjön megfelelően.

További információkért és az árakkal kapcsolatban, kérjük érdeklődjön irodánkban e-mailben vagy telefonon!

Szállítási információk (HUF) Hová kérhető a házhoz-szállítás?

    Kiszállításkor, kérjük minden esetben, még a futár távozása vagy az áruátvétel aláírása előtt, ellenőrizzük a megrendelt termékek mennyiségét, a termék csomagolásának állapotát!
    A szállítási költsége a termék árának függvényében alakul.  minimum 5000.-Ft vagy a vásárolt érték 10%

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Kiemelten fontos!

FONTOS:

    Amennyiben átvételkor a termék, hiányos vagy sérült, a vevő a kárigényét haladéktalanul köteles bejelenteni jegyzőkönyv formájában, mely hitelesítve van a megrendelő (átvevő) valamint a fuvarozó cég jelenlévő képviselője részéről egyaránt, ennek elmulasztása jogvesztéssel jár.
    A sérülési reklamáció csak aláírt jegyzőkönyvvel érvényesíthető. A házhoz-szállítási díjat a szállítmányozó cég állapította meg, az átvétel után kell fizetni a szállítmányozónak.
    Webáruházunkban a megrendelt termékek lapraszerelten érkeznek meg otthonába.
    A kiszállítás díja Magyarországon belül a vásárlási érték 10%
    Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
    Egyéb rendelkezések: A szerződés nyelve magyar, megküldött megrendelő szerződésnek minősül, rendelésazonosítóval van ellátva és iktatásra kerül! Egyéb nem szabályozott kérdésekben a Ptk. rendelkezései az irányadóak.

A Polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre vonatkozó rendelkezések az irányadók. A tevékenység jogszabályi háttere: - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény; - a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény; - a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény; - a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságról szóló 225/2007. (VIII. 31.) Korm. rendelet; az üzletek működésének rendjéről, valamint az egyes üzlet nélkül folytatható kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 133/2007. (VI. 13.) Korm. rendelet. - a szavatossági és jótállási felelősségére, illetve az ezzel összefüggésben érvényesített szavatossági és jótállási igények intézésére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII.30) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Hogyan történik a fizetés?

     min. 20% előleg megfizetése után indul a rendelés.

Mikor történik a szállítás?

    A feladás pontos dátumáról e-mailben vagy telefonon értesítjük, amint a küldeményt átadtuk a futárszolgálatnak.
    A kiszállítás időpontjáról értesíteni fogjuk, illetve a szállítmányozó cég telefonon egyeztet Önnel a szállítási időpontról.
    A futárszolgálat a csomagot a vásárláskor megadott címre szállítja, hétköznap 08:00 és 17:00 óra között.
    Minden esetben feltüntetjük a vásárló telefonszámát is a kiszállítás megkönnyítése érdekében.
    Amennyiben a futár a megadott címen és telefonszámon nem éri el Önt, úgy a csomagját még egyszer megpróbálja kiszállítani.
    A fenti szállítási árak  bruttó árak!
    A sofőrnek nem kötelessége a terméket az ingatlanjába bevinni.
    Kérjük, nagyobb méretű bútorok esetében gondoskodjon kellő segítségről

Kategória:
Gyártó:
Tipus:
Szállítási idő:

Általam utoljára nézett termékek

Facebook Pixel Code Alapesemények Add standard events to your code to track specific types of actions on your website. Copy the code for the type of event you want to measure, and paste it below the pixel code on the relevant page within a