040 Dafne 154 karosszék

040 Dafne 154 karosszék

A Dafne karosszék különleges formatervezésének köszönhetően könnyedén válik az étkező, a konyha, vagy a nappali kifejező elemévé. Kiváló minőségű techno-polimerből készült ülést kapott, ezáltal biztosított a hosszú éveken át tartó, problémamentes használat. Praktikus, rakásolható kivitelének hála éttermek, vagy kávézók bútorának is nagyszerű választás. Egyedi küllemmel rendelkezik, így a modern, valamint a stilizált helyiségekben is remekül helytáll. Ülése fehér, illetve antracit szürke színben választható, a váz pedig festett, króm és selyemfényű króm árnyalatban kapható.

Ár: 28.800.- Ft (bruttó)Egységár: 28.800.- Ft (bruttó)/db
 • Leírás
 • Fizetés, szállítás
 • Termékadatok
 • Hozzászólások

040 Dafne 154 karosszék bemutatása

Dafne rakásolható, egymásra rakható karosszék melynek ülése techno-polimerből készül. Két különböző színben és négyféle acélvázzal készül. A szék jellemzője, a széles nyílások, hogy kiemelje az átláthatóságot és a világosságot.

Rendelhető ülőfelület színek:

 • fehér
 • antracit szürke

Rendelhető acél váz:

 • festett
 • króm
 • selyemfényű króm

Típusonként eltérő az ár! A feltüntetett ár a festett vázra vonatkozik!

 • Mérete: 57x55x86 cm,
 • Ülésmagassága: 46 cm
 • Súlya: 4,5 kg

Az ár minimum 4 db rendelése esetén vonatkozik, egyéb esetben kérje ajánlatunkat!

 

Szállítási információk (HUF) Hová kérhető a házhoz-szállítás?

    Kiszállításkor, kérjük minden esetben, még a futár távozása vagy az áruátvétel aláírása előtt, ellenőrizzük a megrendelt termékek mennyiségét, a termék csomagolásának állapotát!
    A szállítási költsége a termék árának függvényében alakul.  minimum 5000.-Ft vagy a vásárolt érték 10%

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Kiemelten fontos!

FONTOS:

    Amennyiben átvételkor a termék, hiányos vagy sérült, a vevő a kárigényét haladéktalanul köteles bejelenteni jegyzőkönyv formájában, mely hitelesítve van a megrendelő (átvevő) valamint a fuvarozó cég jelenlévő képviselője részéről egyaránt, ennek elmulasztása jogvesztéssel jár.
    A sérülési reklamáció csak aláírt jegyzőkönyvvel érvényesíthető. A házhoz-szállítási díjat a szállítmányozó cég állapította meg, az átvétel után kell fizetni a szállítmányozónak.
    Webáruházunkban a megrendelt termékek lapraszerelten érkeznek meg otthonába.
    A kiszállítás díja Magyarországon belül a vásárlási érték 10%
    Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
    Egyéb rendelkezések: A szerződés nyelve magyar, megküldött megrendelő szerződésnek minősül, rendelésazonosítóval van ellátva és iktatásra kerül! Egyéb nem szabályozott kérdésekben a Ptk. rendelkezései az irányadóak.

A Polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre vonatkozó rendelkezések az irányadók. A tevékenység jogszabályi háttere: - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény; - a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény; - a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény; - a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságról szóló 225/2007. (VIII. 31.) Korm. rendelet; az üzletek működésének rendjéről, valamint az egyes üzlet nélkül folytatható kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 133/2007. (VI. 13.) Korm. rendelet. - a szavatossági és jótállási felelősségére, illetve az ezzel összefüggésben érvényesített szavatossági és jótállási igények intézésére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII.30) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Hogyan történik a fizetés?

     min. 20% előleg megfizetése után indul a rendelés.

Mikor történik a szállítás?

    A feladás pontos dátumáról e-mailben vagy telefonon értesítjük, amint a küldeményt átadtuk a futárszolgálatnak.
    A kiszállítás időpontjáról értesíteni fogjuk, illetve a szállítmányozó cég telefonon egyeztet Önnel a szállítási időpontról.
    A futárszolgálat a csomagot a vásárláskor megadott címre szállítja, hétköznap 08:00 és 17:00 óra között.
    Minden esetben feltüntetjük a vásárló telefonszámát is a kiszállítás megkönnyítése érdekében.
    Amennyiben a futár a megadott címen és telefonszámon nem éri el Önt, úgy a csomagját még egyszer megpróbálja kiszállítani.
    A fenti szállítási árak  bruttó árak!
    A sofőrnek nem kötelessége a terméket az ingatlanjába bevinni.
    Kérjük, nagyobb méretű bútorok esetében gondoskodjon kellő segítségről

Általam utoljára nézett termékek

Facebook Pixel Code