026 Oliver szék

026 Oliver szék

Az Oliver különleges vonalvezetésű székét kültéri és beltéri használatra egyaránt ajánljuk –minőségi kivitelének köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak, víznek, sónak, hónak és az UV-sugárzásnak is. Erős, masszív alumínium váza gondoskodik a szék tökéletes tartásáról. Könnyen tisztítható, és rakásolható kivitelben készült, így vendéglátóipari egységekben is pompás szolgálatot tesz. Tartós, műrattan anyaga colonial és dark java színben választható.

Ár: 96.200.- Ft (bruttó) Egységár: 96.200.- Ft (bruttó) / db
Kategóriák:
Cimkék:
 • Leírás
 • Fizetés, szállítás
 • Termékadatok
 • Hozzászólások

026 Oliver szék bemutatása

Ismerd meg a formabontó vonalvezetéssel rendelkező Oliver székünket, ami garantáltan elnyeri a tetszésedet! Minőségi, időálló alapanyagainak köszönhetően kiválóan alkalmas kültéri és beltéri használatra egyaránt –ellenáll az UV-sugárzásnak, az időjárás viszontagságainak, a sónak és a hónak is! Strapabíró alumínium váza gondoskodik a szék stabil tartásáról. Rendkívül dekoratív, tartós műrattan borítása csodálatos, egzotikus stílussal ruházza fel. Rakásolható és könnyen tisztítható kivitelben készült, így vendéglátóipari egységek ülőalkalmatosságának is ideális választás. Ha téged is meggyőzött, válassz colonial vagy dark java árnyalataink közül, és varázsold teraszod lélegzetelállítóvá!

Áru kiadás:    Rendelésre 3-5 hét.

 •  Alumínium vázas, műrattan szék kétféle választható színben: colonial és dark java
 •  Párna is rendelhető hozzá választható szövetben
 •  Könnyen kezelhető, mosható, ellenáll az időjárásnak, víznek, sónak, hónak és UV sugárzásnak
 •  Rakásolható
 •  Súly: 6 kg
 •  Méretek: 46x54x85 cm
 •  Karosszék változatban is rendelhető

          
Áru átvétel:

 •  Személyesen az irodánkban: 1171 Budapest, Kispajtás u 1
 •  Házhoz szállítás futárral.

    

Telefon:

 •   061/253-52-56
 •   0620/289-94-04
 •   0620/529-00-49


Web: www.stools.hu e-mail:goldcaffe1@gmail.com Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák és HUF-ban értendők.

Szállítási információk (HUF) Hová kérhető a házhoz-szállítás?

    Kiszállításkor, kérjük minden esetben, még a futár távozása vagy az áruátvétel aláírása előtt, ellenőrizzük a megrendelt termékek mennyiségét, a termék csomagolásának állapotát!
    A szállítási költsége a termék árának függvényében alakul.  minimum 5000.-Ft vagy a vásárolt érték 10%

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
Kiemelten fontos!

FONTOS:

    Amennyiben átvételkor a termék, hiányos vagy sérült, a vevő a kárigényét haladéktalanul köteles bejelenteni jegyzőkönyv formájában, mely hitelesítve van a megrendelő (átvevő) valamint a fuvarozó cég jelenlévő képviselője részéről egyaránt, ennek elmulasztása jogvesztéssel jár.
    A sérülési reklamáció csak aláírt jegyzőkönyvvel érvényesíthető. A házhoz-szállítási díjat a szállítmányozó cég állapította meg, az átvétel után kell fizetni a szállítmányozónak.
    Webáruházunkban a megrendelt termékek lapraszerelten érkeznek meg otthonába.
    A kiszállítás díja Magyarországon belül a vásárlási érték 10%
    Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
    Egyéb rendelkezések: A szerződés nyelve magyar, megküldött megrendelő szerződésnek minősül, rendelésazonosítóval van ellátva és iktatásra kerül! Egyéb nem szabályozott kérdésekben a Ptk. rendelkezései az irányadóak.

A Polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre vonatkozó rendelkezések az irányadók. A tevékenység jogszabályi háttere: - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény; - a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény; - a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény; - a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságról szóló 225/2007. (VIII. 31.) Korm. rendelet; az üzletek működésének rendjéről, valamint az egyes üzlet nélkül folytatható kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 133/2007. (VI. 13.) Korm. rendelet. - a szavatossági és jótállási felelősségére, illetve az ezzel összefüggésben érvényesített szavatossági és jótállási igények intézésére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII.30) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Hogyan történik a fizetés?

     min. 20% előleg megfizetése után indul a rendelés.

Mikor történik a szállítás?

    A feladás pontos dátumáról e-mailben vagy telefonon értesítjük, amint a küldeményt átadtuk a futárszolgálatnak.
    A kiszállítás időpontjáról értesíteni fogjuk, illetve a szállítmányozó cég telefonon egyeztet Önnel a szállítási időpontról.
    A futárszolgálat a csomagot a vásárláskor megadott címre szállítja, hétköznap 08:00 és 17:00 óra között.
    Minden esetben feltüntetjük a vásárló telefonszámát is a kiszállítás megkönnyítése érdekében.
    Amennyiben a futár a megadott címen és telefonszámon nem éri el Önt, úgy a csomagját még egyszer megpróbálja kiszállítani.
    A fenti szállítási árak  bruttó árak!
    A sofőrnek nem kötelessége a terméket az ingatlanjába bevinni.
    Kérjük, nagyobb méretű bútorok esetében gondoskodjon kellő segítségről

Kategória:
Gyártó:
Tipus:
Márka: